![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dziwny problem z błędem "Uncaught SyntaxError: Unexpected token < in scripts.js". Błąd wyskakuje mi na jednej z podstron na mojej stronie. W skrypcie nie ma błędu na 100, bo działa na innej podstronie - w innym plik różniącym się tylko treścią w <body>. Zresztą nawet jak scripts.js jest pusty to też wyskakuje ten błąd. Czytałem, że trzeba zmienić type="text/javascript" na type="text/html" ale wtedy skrypt w ogóle mi nie działa. Spotkał się ktoś z tym?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź czy masz ustawioną prawidłową ścieżkę do tego pliku.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź czy masz ustawioną prawidłową ścieżkę do tego pliku. No i problem rozwiązany (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zapomniałem, że robiłem zmiany w .htacceess i trzeba było dopisać /sciezka/pliku.js zamiast sciezka/pliku.js Takie głupi błąd, dzięki! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 21:46 |